Volner János: A Fudan Egyetemmel csak nyerhet Magyarország

Megosztás

A korábban jobbikos, majd Mi Hazánkat mozgalmas, majd független, majd saját pártot alapító képviselő tökéletesen felmondja a Fidesz által kiadott házi feladatot. Az interneten már csak Vol-NER-nek hívják a honatyát, mivel tökéletes hatékonysággal tolja a kormánypártok szekerét.

„Magyarországon mindenkinek be kell tartania a törvényeket! Népszavazást nem lehet kiírni nemzetközi kötelezettségeket érintő kérdésekről” – mondta Volner János a 168.hu-nak.

A Volner Párt elnökét azt követően kérdezte a lap, hogy megtámadta Karácsony Gergely budapesti főpolgármester Fudan Egyetemről szóló népszavazási kérdését.

a 168.hu-nak azt állította, nem a népszavazás intézményét támadta meg, hanem a törvény erejének kíván érvényt szerezni a Kúrián. Szerinte Karácsony Gyurcsány Ferenc strómanja. Ezzel a főpolgármester korábbi kijelentésére reagált, Karácsony ugyanis a Fidesz strómanjának nevezte Volnert, mert szerinte a képviselő végzi el a kormánypártok helyett a piszkosmunkát.

Meggyőződésem, hogy a Fudan Egyetem magyarországi campusának létesítése előnyös és csak nyerhet vele az ország”

– mondta a Volner Párt elnöke a lapnak, hozzátéve, hogy nem szabad más országok geopolitikai érdekei miatt rossz kapcsolatot ápolni Kínával vagy Oroszországgal.

Volner azt is mondta, hogy javítani kell a magyar felsőoktatáson, mert a nemzetközi összevetésben szerinte évtizedek óta leszakadás volt tapasztalható. Azt is mondta, hogy a Fudan Egyetem orvosolhatja ezt a problémát, ahogy az egyetemek alapítványokba történő átszervezése is. A rohamtempóban levezényelt egyetemi modellváltások végére áprilisban került pont, egy hosszabb parlamenti szavazás során.

Volner János egyébként azt is mondta a 168.hu-nak, hogy hamarosan a kormány melegellenes passzusokkal eltérített pedofiltörvényéhez is módosítókat fog benyújtani. Volner itt jelezte, hogy a homoszexualitás megélését bűnnek tartja, majd hivatkozott Semjén Zsolt szavaira. A miniszterelnök-helyettes korábban szintén azt mondta, hogy a homoszexualitás szerinte bűn. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek